Ātrie un neparastie makaroni: Vakariņas gatavas 30 minūtēs

Šī recepte ir vienkārši lieliska! Vakarienes pagatavošanai pietiek ar tikai 30 minūtēm, un tās ir ideālas katrai dienai! Teikšu godīgi, esmu ļoti sajūsmināta par šo recepti, jo makaroni sanāk tiešām gardi, un pagatavošana aizņem pavisam nedaudz laika. Turklāt sastāvdaļas ir ļoti pieejamas un viegli atradamas.

Cāļu sirdis ir patiešām lielisks subprodukts, kas bagāts ar cilvēka organismam svarīgiem vitamīniem un minerālvielām. Uz simts gramiem cāļu sirdis satur 26 gramus olbaltumvielu un vien nieka 0,1 gramu ogļhidrātu, kas padara tās par lielisku izvēli ikdienas uzturā. Tām ir bagātīga, intensīva un nedaudz savdabīga garša, kas labi kontrastē ar makaronu maigumu un neitrālo garšu. Šī kombinācija rada līdzsvaru starp izteiksmīgām un vieglākām garšām.

Cāļa sirdis ir stingras un mazliet kraukšķīgas, savukārt makaroni ir mīksti un maigi. Šī tekstūras dažādība padara ēdienu interesantāku un patīkamāku baudīšanai. Šī sastāvdaļa ir bagātas ar olbaltumvielām, dzelzi un B grupas vitamīniem, kas ir svarīgi enerģijas iegūšanai un asinsrites uzlabošanai. Makaroni, īpaši pilngraudu, nodrošina ogļhidrātus, kas ir galvenais enerģijas avots. Kopā šie produkti veido sabalansētu maltīti.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošana gaita:

Nomazgājiet cāļu sirdis, nogrieziet lieko un pārgrieziet uz pusēm. Sīpolu sagriež kubiņos. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves.

Pannā ielej apmēram 4 ēdamkarotes augu eļļas, pievieno cāļu sirdis un cep, līdz šķidrums iztvaiko. Pievieno sīpolus, burkānus, visu kopā apcep, līdz dārzeņi ir mīksti, apmēram 2 minūtes.

Tālāk seko ļoti svarīgs solis, lai iegūtu pilnīgu garšu!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment